JYLED Fitur Nepangkeun

Setup Gancang & Gampang

Kantun sambungkeun Layar LED ka alat naon waé sareng langsung ngatur kontén anjeun nganggo parangkat lunak LED, sareng tim profésional kami ogé tiasa ngabantosan anjeun kadali jauh sareng ngajarkeun anjeun kumaha ngalakukeunana.

Timer maén

Layar tampilan anu dipingpin langkung fleksibel sareng efektif pikeun ngabantosan anjeun ngadalikeun sareng ningalikeun eusi anu anjeun pikahoyong, naha éta layar pidéo kualitas luhur atanapi gambar anu saé, henteu sesah pikeun tampilan LED.

Panyebaran gancang

Tiasa nyiarkeun inpormasi iklan sareng pidéo promosi anu narik para nasabah target sareng maksimalkeun kauntungan. Layar LED komérsial nyaéta pilihan kahiji pikeun publisitas perusahaan pikeun ngahontal tujuan ieu.

Taya konsumsi disumputkeun

Ti produksi ngaliwatan instalasi ogé lumangsung customer sarta rojongan teknis, gampang ngatur layar LED digital anjeun kalawan struktur harga basajan urang jeung euweuh waragad tambahan.

Pilih Produk anjeun

Upami Anjeun Siap Meunangkeun Tembok Pidéo LED, Kami Rek Nguping Ti Anjeun!

Pilih skenario aplikasi anjeun

Ieu sababaraha skenario aplikasi umum

Layar Kutub Lampu LED

LED Lantai Tile Screen

Témbongkeun LED 3D

DJ Bar LED Témbongkeun

Pangaweruh LED