EKRANI I MADH LED NË JASHTËM

Afisho Commercial LED

Pjesa e përparme e modulit është e mbushur me ngjitës të importuar me cilësi të lartë dhe ka një unazë gome të papërshkueshme nga uji në anën e pasme për të përmirësuar performancën e papërshkueshme nga uji të ekranit; ka aftësi të papërshkueshme nga uji dhe pluhuri me performancë të lartë mbi IP65; Ekran për të gjitha kushtet e motit, i përshtatshëm për mjedise të ndryshme të ashpra të jashtme.

Reklamoni me ekran komercial LED

Pjesa më e madhe Ekrane të jashtme LED me ngjyra të plota që qarkullojnë në treg janë të dizajnuara me një maskë për fytyrën, në mënyrë që drita ndriçuese LED të arrijë reflektim zero, duke siguruar efektin e shfaqjes së ekranit. Nga një distancë, efekti i shfaqjes së informacionit do të jetë shumë i dukshëm, me shkëlqim, saktësia do të përmirësohet shumë. Në disa sheshe, banka dhe supermarkete, ka perspektiva të mëdha për përdorim.

START Ekrani juaj komercial LED

Ky lloj i Ekran i madh në natyrë me ngjyra të plota ka një gamë të gjerë përdorimi në zona me intensitet komercial, si qendrat tregtare, supermarketet gjithëpërfshirëse, grupimet e mëdha të ndërtesave dhe ndërtesat e zyrave. Jashtë, ne mund të shikojmë lehtësisht ekranin e madh LED dhe produktet e luajtura përfshijnë shërbime të ndryshme si p.sh. produkte të nxehta në qendër, informacione preferenciale promovuese, shfaqje të produkteve të reja etj.

Në përgjithësi, ky produkt i shkëlqyer dhe i qëndrueshëm i ekranit LED në natyrë është një produkt relativisht i zakonshëm i ekranit dhe ekrani P10 me ngjyra të plota është produkti më i spikatur. Në të ardhmen, ky ekran me ndriçim të lartë dhe të qëndrueshëm Pajisja duhet të ketë një perspektivë më të madhe përdorimi.

JYLED: KASTE E ekranit LED komerciale