I mëparshëm
Tjetër

Karakteristikat e JYLED Prezantoni

Konfigurimi i shpejtë dhe i thjeshtë

Thjesht lidhni ekranin LED me çdo pajisje dhe menaxhoni menjëherë përmbajtjen tuaj me softuerin LED, dhe ekipi ynë profesional gjithashtu mund t'ju ndihmojë me telekomandimin dhe t'ju mësojë se si ta bëni atë.

Luaj me kohëmatës

Ekranet e ekranit led janë më fleksibël dhe efektivë për t'ju ndihmuar të kontrolloni dhe shfaqni përmbajtjen që dëshironi, pavarësisht nëse është një ekran video me cilësi të lartë ose një foto e bukur, nuk është e vështirë për ekranin LED.

Përhapja e shpejtë

Mund të transmetojë çdo informacion reklamimi dhe video promovuese të tërheqë klientët e synuar dhe të maksimizojë fitimet. Ekrani komercial LED është zgjedhja e parë për publicitetin e korporatës për të arritur këtë qëllim.

Nuk ka konsum të fshehur

Nga prodhimi deri në instalim, si dhe mbështetja e vazhdueshme e klientëve dhe teknike, menaxhoni me lehtësi ekranet tuaja dixhitale LED me strukturën tonë të thjeshtë të çmimeve dhe pa kosto shtesë.

Zgjidhni produktet tuaja

Nëse jeni gati për të marrë Video Wall LED, do të donim të dëgjonim nga ju!

Këtu janë disa skenarë të zakonshëm të aplikimit

Ekran 3D LED

Ekran i shtyllës LED

Artikuj të rekomanduar

Si të bëni një ekran LED 3D?

Vitet e fundit, kërkesa për reklama të jashtme ka vazhduar të rritet, dhe teknologjia e ekraneve të mëdha LED në natyrë ka vazhduar të rritet. Në veçanti, shfaqja e shpeshtë e ekranit 3D LED.

Ekran LED me lartësi të imët VS ekran mini LED VS ekran mikro LED

2020 do të jetë viti i parë i ekranit mikro LED. Thuhet se fabrika e investuar nga Apple do të sigurojë gjithashtu ekrane mikro LED për Apple Watch në 2023: kjo e fundit do të ketë avantazhe të mëdha si ndriçimi i lartë.

Si të montoni modulin LED në kutinë LED

Ka shumë klientë me aftësi të forta praktike, të cilët janë kuriozë se si është montuar moduli LED? Dua ta mësoj dhe ta mbledh vetë. Më pas do të fillojmë nga klasifikimi i kutisë