Претходно
Следна

Карактеристики на JYLED Воведување

Брзо и лесно поставување

Едноставно поврзете го LED екранот на кој било уред и веднаш управувајте со вашата содржина со LED софтвер, а нашиот професионален тим исто така може да ви помогне со далечинско управување и да ве научи како да го правите тоа.

Игра со тајмер

LED екраните се пофлексибилни и поефективни за да ви помогнат да ја контролирате и прикажувате содржината што ја сакате, без разлика дали се работи за висококвалитетен видео екран или убава слика, тоа не е тешко за LED дисплеј.

Брза дисеминација

Може да емитува какви било рекламни информации и промотивни видеа да привлечат целни клиенти и да го максимизираат профитот. Комерцијалниот LED екран е првиот избор за корпоративен публицитет за да се постигне оваа цел.

Нема скриена потрошувачка

Од производство до инсталација, како и постојана клиентска и техничка поддршка, лесно управувајте со вашите дигитални LED екрани со нашата едноставна структура на цени и без дополнителни трошоци.

Изберете ги вашите производи

Ако сте подготвени да добиете LED видео ѕид, би сакале да слушнеме од вас!

Еве неколку вообичаени сценарија за апликација

3D LED дисплеј

Екран со LED светлосни полови

Препорачани написи

Како да направите 3D LED екран?

Во последниве години, побарувачката за надворешно рекламирање продолжи да се зголемува, а технологијата на надворешни LED големи екрани продолжи да созрева. Особено честото појавување на 3D LED екран.

ЛЕД дисплеј со тенок тон VS мини LED дисплеј VS микро LED дисплеј

2020 година ќе биде прва година на микро LED дисплеј. Се вели дека фабриката инвестирана од Apple ќе обезбеди и микро LED дисплеи за Apple Watch во 2023 година: вториот ќе има големи предности како што е високата осветленост

Како да се собере LED модул во LED кутија

Има многу клиенти со силна практична способност, кои се љубопитни за тоа како е склопен LED модулот? Сакам да научам и да го составам сам. Потоа ќе започнеме од класификацијата на кутијата