OUTDOOR LED LARGE DISPLAY

Tampilan LED komersial

Ing ngarep modul kapenuhan lim impor kualitas dhuwur, lan ana ring karet anti banyu ing mburi kanggo nambah kinerja anti banyu saka tampilan; nduweni kapabilitas anti banyu lan tahan debu kanthi kinerja dhuwur ing ndhuwur IP65; tampilan kabeh-cuaca, cocok kanggo macem-macem lingkungan atos ruangan.

Iklan Kanthi Tampilan LED Komersial

Paling akeh layar tampilan LED full-werna ruangan ruangan sirkulasi ing pasar dirancang karo topeng pasuryan, supaya cahya padhang LED entuk bayangan nul, njupuk efek tampilan layar. Saka kadohan, efek tampilan informasi bakal ketok banget, karo padhange, akurasi bakal nemen apik. Ing sawetara alun-alun, bank, lan supermarket, ana prospek gedhe kanggo digunakake.

Miwiti Tampilan LED Komersial

Iki jinis tampilan full-werna ruangan ruangan gedhe nduweni macem-macem panggunaan ing wilayah intensif komersial kayata mall, supermarket lengkap, klompok bangunan gedhe, lan gedung perkantoran. Ing njaba, kita bisa kanthi gampang ndeleng tampilan LED sing gedhe, lan produk sing dimainake kalebu macem-macem layanan kayata produk panas ing mall, informasi promosi preferensial, tampilan produk anyar lan liya-liyane.

Umumé, produk tampilan LED ruangan sing apik banget lan tahan lama iki minangka produk tampilan sing umum, lan tampilan warna P10 minangka produk sing paling misuwur. Ing mangsa ngarep, iki dhuwur-padhang lan awet tampilan Peralatan kudu duwe prospek luwih saka nggunakake.

JYLED: Komersial LED Display CASE