JYLED Fitur Nepangaken

Persiyapan Cepet & Gampang

Cukup sambungake Layar LED menyang piranti apa wae lan langsung atur konten sampeyan nganggo piranti lunak LED, lan tim profesional kita uga bisa nulungi remot kontrol lan mulang sampeyan carane nindakake.

Timer muter

Layar tampilan sing dipimpin luwih fleksibel lan efektif kanggo mbantu sampeyan ngontrol lan nampilake konten sing dikarepake, manawa layar video berkualitas tinggi utawa gambar sing apik, ora angel kanggo tampilan LED.

Penyebaran cepet

Bisa nyiarake informasi pariwara lan video promosi narik kawigaten para pelanggan target lan nggedhekake bathi. Layar LED komersial minangka pilihan pisanan kanggo publisitas perusahaan kanggo nggayuh tujuan kasebut.

Ora ana konsumsi sing didhelikake

Saka produksi liwat instalasi uga terus customer lan technical support, gampang ngatur layar LED digital karo struktur reregan prasaja lan ora biaya tambahan.

Pilih Produk Panjenengan

Yen Sampeyan Siap Njaluk Tembok Video LED, Kita Bakal Seneng Krungu Saka Sampeyan!

Pilih skenario aplikasi sampeyan

Ing ngisor iki sawetara skenario aplikasi umum

Layar Tiang Lampu LED

Layar Tile Lantai LED

Tampilan LED 3D

Tampilan LED Bar DJ

Kawruh LED